субота, 22 грудня 2018 р.

Заняття творчої групи практичних психологів та соціальних педагогів
20 грудня 2018 року на базі ДНЗ №7 «Веселка» відбулося заняття творчої групи практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Заходи протидії булінгу в учнівському середовищі».
Керівник творчої групи, практичний психолог Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Суддя Г. С. висвітлила актуальність проблеми булінгу в учнівських колективах, охарактеризувала систему чинників, які можуть викликати агресивну поведінку дітей.
Соціальний педагог Золочівської ЗОШ І-ІІІ №2 Смолінська О. Ф. представила ряд профілактичних програм для формування в усіх учасників освітнього процесу моделі поведінки, заснованої на взаємній повазі та недопущенні насильства  у міжособистісних відносинах.
Практичний психолог ДНЗ №7 Воронкевич І. М. наголосила на значенні сімейного виховання  для формування в дитини системи позитивної соціальної взаємодії та ролі батьків у профілактиці агресивної поведінки дітей.
Учасники творчої групи продовжили роботу з підготовки методичних рекомендацій для учасників освітнього процесу з профілактики булінгу, а також розробили план профілактичної та просвітницької роботи з даної проблематики у закладах загальної середньої освіти.



Немає коментарів:

Дописати коментар